frame

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Sign In

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Tensorflow Inception network generates wrong output

Hi,

I am trying to run inceptionV1and V3 using the examples on NC AP Zoo for Tensorflow and the pre-trained checkpoints. Compilation and generation of the graph is successful but unfortunately, no matter what I am feeding to the graph the output is always the same!

('Number of categories:', 1001)
Start download to NCS...
*******************************************************************************
inception-v3 on NCS
*******************************************************************************
(112, 'nematode, nematode worm, roundworm', 0.021683)
(550, 'envelope', 0.01712)
(624, 'letter opener, paper knife, paperknife', 0.01226)
(474, 'can opener, tin opener', 0.01178)
(513, 'corkscrew, bottle screw', 0.010948)
*******************************************************************************
Finished

Apparently even the probability output is too small and also different from the expected outputs from running the exact same checkpoint using Tensorflow for the same test image. Any idea?
I am curios to know why OUTPUT_NODE_FLAG = -on is InceptionV3/Predictions/Reshape_1 while the output is coming from "out" after "InceptionV3/Predictions/Softmax".

In all of the Tensorflow example MobileNet is the only graph which generating the correct output. I also have tried the Caffe version of GoogleNet and AlexNet which all work correctly with my sticker.

Thanks.

Comments

Sign In or Register to comment.